Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Aπ'το καλό υπάρχει το Καλύτερο Ποτηράκι...

Έχω πάθει κάτι με τα νεροπότηρα τελευταία και συγχωρήστε μου την εμμονή. Αλλά μόλις είδα αυτά τα γλυκούλια σε μια βιτρίνα καταστήματος με είδη για το σπίτι, μπήκα μέσα κι ενέδωσα:



 






Αυτά λοιπόν τα ποτηράκια χωράνε 500 ml υγρό το καθένα.  Όλα μαζί 2 λίτρα, το οποίον σημαίνει ότι ισοφαρίζουν την ποσότητα νερού που πρέπει να καταναλώνει κατά μέσο όρο ο καθένας από εμάς.

Στόχος λοιπόν καθημερινός να αδειάζω όλα τα ποτηράκια μου.  Εβίβα!

Σημείωση: Εκ των υστέρων σας δίνω το link της εταιρείας που πουλάει τα συγκεκριμένα ποτηράκια: http://www.espiel.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=ec438ef0-a059-4781-a9db-c38af86a45dd

10 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα και διαφορετικά τα ποτήρια αυτά Τόνια καλά έκανες και τα αγόρασες! Κάποιες καφετέριες τα χρησιμοποιούν για φραπέ... ελπίζω να τα βρω σε κάποιο μαγαζί γιατί μου αρέσουν και μένα... Καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, Χριστίνα! Αν σε ενδιαφέρει, η εταιρεία λέγεται ESPIEL (www.espiel.gr) και έχει καταστήματα σε όλη την Αττική! Εγώ τα αγόρασα από το κατάστημα ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (Ν. Πλαστήρα 9, Μαρούσι) από 15, 12 ευρώ με την έκπτωση.

      Διαγραφή
  2. τελεια!!!! Απο που τα πηρες;;;;; ειναι φοβερα!! και πολυ πολυ πρακτικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πρακτικά όντως, Ελπίδα! Η εταιρεία λέγεται ESPIEL (www.espiel.gr) και έχει καταστήματα σε όλη την Αττική! Εγώ τα αγόρασα από το κατάστημα ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (Ν. Πλαστήρα 9, Μαρούσι) από 15, 12 ευρώ με την έκπτωση.

      Διαγραφή
  3. ειναι απίστευτα! αν και γυαλινα απο οτι βλεπω που σημαίνει όχι για μικρά παιδιά αλλά πολύ θα ήθελα ένα για εμένα! που τα βρήκες πες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου, Μάχη! Η εταιρεία λέγεται ESPIEL (www.espiel.gr) και έχει καταστήματα σε όλη την Αττική! Εγώ τα αγόρασα από το κατάστημα ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (Ν. Πλαστήρα 9, Μαρούσι) από 15, 12 ευρώ με την έκπτωση.

      Διαγραφή
  4. Υπέροχα ποτήρια!!!Μου θυμίζουν άνοιξη!!!Ελπίζω να τα βρω... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Καλλιόπη! Τα στοιχεία τα βλέπεις λίγο παραπάνω.

      Διαγραφή
  5. Ζηλευτά και βολικά!

    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως και το εννιάχρονο (η κόρη μου) συμφώνησε και πίνει νεράκι. Αλληλούια!

      Διαγραφή

Σχολιάκι;