Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Αλλαξέ το!: παιδικό γραφείο ΙΚΕΑ

Η ιδέα δεν ήταν δικιά μου.  Ήταν της κόρης μου.  Και σαν γνήσια μαμά, δεν μπορώ παρά να το διατυμπανίσω!

Όσοι έχετε παιδιά πιθανόν να ξέρετε αυτό το παιδικό γραφείο:



Είναι το MIKE του ΙΚΕΑ και είναι μια καλή επιλογή για τα πρώτα σχολικά χρόνια που το γραφείο καταπονείται από βαριεστημένους, μικρούς μαθητές.

Το δικό μας είναι λευκό, όπως το βλέπετε στη φωτό, αλλά με έντονα πορτοκαλί συρτάρια και ντουλαπάκι.  Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα αρκετά δεσμευτικό και ίσως να φαίνεται πως ...."μπεμπεκίζει" κιόλας.  Γι' αυτό και η πολυμήχανη κόρη μου (9 ετών) αποφάσισε να το καλύψει:


Βλέπετε στην παραπάνω φωτό ότι ήδη έχει καλύψει το μικρό συρτάρι και της μένει το μεγάλο. Να και η ουρά του σκύλου μας του Μάικι!Χα,χα


Εδώ έχει καλύψει και τα δύο συρτάρια.  Η πόρτα του ντουλαπιού έχει αποκολληθεί από την πολλή χρήση και έτσι δεν χρειάστηκε να ασχοληθεί κανείς μαζί της.  Τι έκανε λοιπόν το θηρίο μου: πήρε αυτοκόλλητο μαυροπίνακα και αφού μέτρησε τις διαστάσεις, το έκοψε και το εφάρμοσε "σχεδόν επαγγελματικά" πάνω στα συρτάρια.   Μετά πήρε χρωματιστές κιμωλίες και αυτοσχεδίασε.  Love it!!!!!

Το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο ήταν σε προσφορά στα σούπερ μάρκετ LIDL (γύρω στα 4 ευρώ).  Το βρήκα όμως online στο ΠΛΑΙΣΙΟ με 1,99 ευρώ! Να και το link: 

Mόνο μη μου πείτε ότι οι κιμωλίες λερώνουν! Μακάρι να υπήρχαν μόνο αυτές σε ένα παιδικό δωμάτιο και τι στον κόσμο!

Φιλιά!

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχετο! Βλέπει η κορούλα σου Χάιντι; Αχ, τι ωραίο παιδικό που είναι! Της εποχής μου, χαχα! Κατα την ταπεινή μου άποψη, πολύ καλύτερο απο τα παιδικα που βλέπουν τώρα τα παιδια. Και στα αγόρια μου υποτίθεται δεν αρέσει. Αλλά αν καμία φορά τους πείσω να δούμε μαζί γιατί αρέσει σε μένα (μου κάνουν καμία φορά τη χάρη να μην δουν rabbits και χελωνονιντζακια), το βλέπουνε σαν χάνοι, δεν χάνουν οξεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ τρελλαινόμουν για Χάιντι, των βουνών η μικρούλα. Αλλά και το όνομα της κόρης μου είναι Χάιντι (Γερμανίδα γιαγιά)! Καλό σου απόγευμα!

      Διαγραφή
  3. Αυτό δεν μπορούσα να το φανταστώ με τίποτα! Ωραίο όνομα, το λες και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσει κάποιος πως σε λένε! Να την χαίρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάκι;