Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Αλλαξέ το: καλάθι για άπλυτα

Σε προηγούμενη ανάρτηση σάς είχα δείξει πως αντικατέστησα το καλάθι για τα άπλυτα με μια ραφιέρα για άπλυτα. Για λεπτομέρειες δείτε εδώ: http://noikokirio.blogspot.gr/2014/12/blog-post_18.html. Ουσιαστικά το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία αριστερά:

Το πόσο με έχει βολέψει αυτό το σύστημα δεν περιγράφεται και με μεγάλη μου ικανοποίηση βλέπω ότι σιγά-σιγά προσαρμόζονται ο σύζυγος και το παιδί. Το επόμενο βήμα ήταν να το βελτιώσω στις λεπτομέρειες:


Εφτιαξα λοιπόν ετικέτες μαυροπίνακα και για να φαίνεται ευκρινέστερα το περιεχόμενο των κουτιών χρησιμοποίησα χοντρή κιμωλία και "καλλιγραφικά"γράμματα:Συνήθως δεν χρησιμοποιώ animal print λεπτομέρειες στο σπίτι μου.  Εδώ όμως το αυτοκόλλητο "ζέβρα" δεν μου φάνηκε "βαρύ" οπότε γιατί όχι;


Τον "υφαντό" δίσκο τον θυμάστε;  Μου περίσσεψε από την κουζίνα όπου φιλοξενούσε τις πατάτες του σπιτιού! Το βαζάκι με το πουλάκι το αγόρασα πρόσφατα όλως τυχαίως και πολύ φθηνά από το σούπερ μάρκετ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.  Cute, εεεε;;Ελπίζω να σας άρεσε.  Φιλιά!


1 σχόλιο:

Σχολιάκι;