Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Αποψύξτε γρήγορα τον κιμά


yannisloukakos.gr

Ο τίτλος είναι παραπλανητικός... Είναι πολύ άσχημο να αποψύχουμε τα κρεατικά γρήγορα...

Τι θέλω λοιπόν να πω: αφού αγοράσετε τον κιμά από το κατάστημα, πατήστε τον καλά με τα χέρια σας ώστε να τον οριζοντιώσετε, δηλαδή να τον κάνετε όσο πιο επίπεδο μπορείτε.  Μετά τοποθετήστε τον στην κατάψυξη.  

Οταν έρθει η ώρα να τον καταναλώσετε, θα μπορέσετε να τον αποψύξετε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα.

3 σχόλια:

  1. Aαα πολυ καλη η συμβουλη!!Συνηθως την παταω γιατι ξεχναω να το κατεβαζω απο το βραδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλό κολπάκι κ χρήσιμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης για την αποφυγή ανάπτυξης μικροβίων καλό είναι να μην ξεπαγώνουμε σε θερμοκρασία δωματίου ακόμη και το χειμώνα αλλά στην ψύξη (μια μέρα δηλαδή) κι αν δεν είναι εφικτό, ποτέ με ζεστό νερό παρά με κρύο που κάθε τόσο θα το αλλάζουμε. Ευχαριστούμε Τόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάκι;