Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ετικέτες αλλά να ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!!

Το φαρμακείο το είχα παλιότερα στο ντουλάπι του μπάνιου.  Σίγουρα όχι ό,τι καλύτερο! Τελευταία εξασφάλισα ένα χώρο σε ντουλάπι της κουζίνας και τα φάρμακα οργανώθηκαν πολύ καλύτερα. 




Μόνο που αυτό τελικά δεν έφτανε.  Το πόσο γρήγορα γινόταν το φαρμακείο "μύλος" δεν περιγράφεται.  Τι έφταιγε;  Οι πρόχειρα βαλμένες ετικέτες με τα μικρά γράμματα δεν βοηθούσαν καθόλου...

Με τη βοήθεια των προτύπων του Word έφτιαξα ετικέτες με χοντρά γράμματα και το θέμα λύθηκε.



Τόσο απλό!

4 σχόλια:

  1. Πραγματικά χρήσιμη η ιδέα σου!Σε ντουλάπι της κουζίνας τα έχω κι εγώ, όμως δεν είναι τόσο οργανωμένα.Καλή σου βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομορφα δεν τα λες, αλλά όταν τα χρειάζεσαι, τα βρίσκεις! Καλή εβδομάδα και σε σένα, Georgette!

      Διαγραφή
  2. Πρέπει κι εγώ να κάτσω να φτιάξω τα φάρμακα μας. Που θα βρω φθηνά κουτάκια οργάνωσης και αποθήκευσης; Θα χρειαστώ αρκετα για οργάνωση όλων των ντουλαπιών. Jumbo ή υπάρχουν άλλου σε μεγαλύτερη ποικιλία και ... (βασικό!) καλές τιμές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα βρεις στο Jumbo αλλά και σε καταστήματα με είδη για το σπίτι. Αυτά που βλέπεις πάντως στις φωτογραφίες είναι 1) τα διαφανή: τάπερ χωρίς καπάκια, 2) τα λευκά: συσκευασίες κρεατικών, 3) 1-2 που δεν θυμάμαι τι περιείχαν. Είναι λίγο απ'όλα αλλά είναι πρακτικά και μας έχουν βοηθήσει στα δύσκολα.

      Διαγραφή

Σχολιάκι;