Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Μάζεμα χριστουγεννιάτικων!

Ενώ είχα πει ότι θα κάνω ανάρτηση "πετάω χριστουγεννιάτικα", δεν θα τηρήσω την υπόσχεσή μου γιατί τελικά ... δεν πέταξα πέρα από μια-δυο μπάλες που έσπασαν κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Αυτό που έκανα είναι να βάλω σε τάξη την αποθήκη μου (όπως κάθε χρόνο) και να μαζέψω/αποθηκεύσω τα χριστουγεννιάτικα. 

Αυτή είναι η αποθήκη μου από την πλευρά της εισόδου της.  Η φωτό την αδικεί την καημένη αλλά αν θέλετε το πιστεύετε είναι ένας χώρος όπου βρίσκω εύκολα ό,τι ψάχνω:



Τα αντικείμενα που βλέπετε μπροστά είναι ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές και είναι για πώληση ή δωρεά στη στέγη του Δήμου.  Σχετική ανάρτηση προσεχώς.


Από την άλλη πλευρά της αποθήκης υπάρχει εσοχή που χρησιμοποιώ για τα εποχιακά είδη: χριστουγεννιάτικα (10 κούτες), πασχαλινά (2), αποκριάτικα (1), ανοιξιάτικα (1).


Βλέπετε ως επί το πλείστον χάρτινα κιβώτια και λίγα πλαστικά.  Σταδιακά αντικαθιστώ τα χάρτινα κιβώτια με πλαστικά γιατί πιστεύω ότι τα πλαστικά είναι μια επένδυση για να διατηρηθούν εύθραυστα αντικείμενα για πολλά-πολλά χρόνια.

Ουπς, αυτό ξέμεινε (ομολογώ επίτηδες)! Για λίγο ακόμα κρατάω τα Χριστούγεννα ζωντανά γιατί, όπως και να το κάνουμε, είναι "η πιο γιορτή" από τις γιορτές του χρόνου!


Και του χρόνου!

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχ και εμενα εχουν ξεμεινει κατι μικρουλικα πλασματακια απο τις γιορτες και μαλλον θα μου κανουν παρεα και μεχρι το Καλοκαιρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάκι;