Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

"Πετάει" το λάδι στο τηγάνισμα;

Είναι μια παλιά συμβουλή που όλο ξεχνάω να εφαρμόσω με αποτέλεσμα λεκέδες από λάδι στα πλακάκια της κουζίνας:

Το λάδι έχει κάψει και είστε έτοιμοι να ρίξετε το φαγητό στο τηγάνι; Ρίξτε ένα μικρό κομμάτι ψωμί στο καυτό λάδι και κατόπιν ρίξτε το φαγητό σας.  Οι πιτσιλιές θα μειωθούν αισθητά με αποτέλεσμα μια δουλειά λιγότερη.

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή ιδέα!!!Προσωπικά, εφαρμόζω άλλη μέθοδο: ρίχνω αλάτι που απορροφά την υγρασία. Τζίνα Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάκι;