Είναι μια παλιά συμβουλή που όλο ξεχνάω να εφαρμόσω με αποτέλεσμα λεκέδες από λάδι στα πλακάκια της κουζίνας:
Το λάδι έχει κάψει και είστε έτοιμοι να ρίξετε το φαγητό στο τηγάνι; Ρίξτε ένα μικρό κομμάτι ψωμί στο καυτό λάδι και κατόπιν ρίξτε το φαγητό σας. Οι πιτσιλιές θα μειωθούν αισθητά με αποτέλεσμα μια δουλειά λιγότερη.
Πολύ καλή ιδέα!!!Προσωπικά, εφαρμόζω άλλη μέθοδο: ρίχνω αλάτι που απορροφά την υγρασία. Τζίνα Μ.
ΑπάντησηΔιαγραφήθα το εφαρμοσω
ΑπάντησηΔιαγραφή